Нашата история

Градена в годините с много любов и професионализъм.

5500
Обучения
6000
Консултации
4240
Постоянни клиенти
9215
Изпити кафета

“Ние ВЯРВАМЕ, че всичко, което ни е необходимо да знаем, ни се разкрива! Всичко от което имаме нужда, идва при нас! Всичко в нашия живот е наред! ПОВЯРВАЙТЕ И ВИЕ!.”

Валентина Великова, Основател

Центъра за личностно развитие velikova.eu започна своята дейност през 2011 година, под вещото ръководство на Валентина Великова. Образователен център, където работят професионалисти по психотерапия, приложна психология, езотерика, мениджмънт и управление.

Нашата основна цел е да дадем на хората знания, как да бъдат щастливи, как да бъдат богати, как да бъдат успешни, как да следват мечтите си.

Защото: Заедно можем повече! Заедно можем всичко!

С нас БЪРЗО, ЛЕСНО, УДОБНО и ИЗГОДНО променяте живота си ВЕДНАГА!
НИЕ СМЕ РАЗЛИЧНИ и се гордеем с това! Поставените рамки не са за нас, ние не следваме чуждия най-добър опит. Желанието ни е да създаваме ние правилата и нашата работа да бъде давана за пример.

ВЯРВАМЕ, че всичко, което ни е необходимо да знаем, ни се разкрива! Всичко от което имаме нужда, идва при нас! Всичко в нашия живот е наред! ПОВЯРВАЙТЕ И ВИЕ!

Инвестирайте в себе си ДНЕС, за да имате по-добро УТРЕ! Научете се, как да постигнете УСПЕХ, ПРОСПЕРИТЕТ, БЛАГОПОЛУЧИЕ, ЩАСТИЕ!

Знаете ли, че Да промениш живота си никога не е било толкова забавно!
Как точно личностното развитие може да промени живота ти, бизнеса ти, семейството ти, децата ти и всичко около теб?
Лесно, бързо, удобно и изгодно!

Според всички наши и международни изследвания българите сме "нещастни". Това може да се промени, ако не в национален мащаб, поне в персонален.

Ние можем, ЗАЕДНО да бъдем ЩАСТЛИВИ, УСПЕШНИ, сбъдващи МЕЧТИТЕ си хора!
Родени сме да бъдем щастливи, но за да открием себе си, в живота ни е необходимо да знаем, КАК ДА ГО ПОСТИГНЕМ!

Центъра за личностно развитие дава решения, които работят. Хиляди преминаха през нашите обучения и промениха живота си. Центъра провежда курсове, обучения, семинари, консултации и др., насочени към постигане на РАЗВИТИЕ, УСПЕХ, ЩАСТИЕ, МЕЧТИ!

Ежедневно в Центъра идват хора, готови да започнат ЖИВОТА си от днес. Смело под крилото на нашия професионален екип, всеки може да промени всичко, включително и Вие.

В основата на Нашите обучения, консултации, събития и др. се залага на тотално личностно развитие, пълна трансформация до постигане на траен успех!

Целия ни живот е личностно развитие.
От мига на раждането ни, до сетния ни дъх, Ние развиваме личността си, понякога осъзнато, друг път не толкова.

Какво помага ускоряването на тези процеси?

Курсове

Онлайн курсове ориентирани към Вашето личностно развитие. 100% гаранции за Успех. Курсове, които ще ви направят БОГАТИ, УСПЕШНИ, ЩАСТЛИВИ хора.

Уебинари

Провеждани от нашите експерти по личностно развитие. Бизнес лидери, които ще Ви научат на революционни методики за вашето личностно развитие.

Семинари

Събития на които ще научите за най-иновативните техники в областта на личностното развитие. Теории и практики променящи живота, водещи към тотална трансформация.

Индивидуални Онлайн консултации

Нашите експерти ще Ви консултират на високо професионално ниво, за това как, да промените поведението си, как да промените състоянието си, как да промените живота си. Започвайки от ДНЕС.

Бизнес Онлайн консултации

Нашите експерти ще Ви научат как да стартирате собствен бизнес, как да подобрите текущия си бизнес, как да промените състоянието на бизнеса си. Какво още да направите за да развивате УСПЕШЕН БИЗНЕС.

Семейни Онлайн консултации

Професионалисти по семейно консултиране ще Ви помогнат да оздравите семейството си. Да подобрите отношенията си. Да преодолеете трудностите в семейството.

95%

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

91%

ОТГОВОРНОСТ

90%

ОТНОШЕНИЕ

88%

ИНОВАТИВНОСТ

Отговорност

Гарантирано отговорно отношение към всеки клиент. Отговорността е основен стълб за изграждане на трайни бизнес отношения…

Професионализъм

Висока степен на професионализъм, гарантиращ успешни решения. Основен фактор за постигане на УСПЕХ…

Решения

Рационални решения, базирани на опита и познанията, подходящи за всяка ситуация или проблем, водещи към промяна…

Станете Част от Нашият Екип! Станете учител

Трансформирайте Вашите експертни знанич в обчуения! Генерирайте доходи!

Запознайте се с Нашият Екип

Прекрасни хора, отлични специалисти, можещи бързо, лесно, удобно и изгодно да променят живота Ви!

Присъединете се към Нашият Екип. Превърнете хобито си в бизнес!

Корпоративни клиенти

Част от Нашите корпоративни клиенти

Абонирайте се за нашия информационен бюлетин