Стани учител!

Трансформирайте Вашите експертни знания в обучения! Генерирайте допълнителни или основни доходи! Няма нищо по-лесно от това да предадете знанията, уменията, таланта си, на хората по целия свят. Регистрирайте се, като учител към Нашият екип и целия свят ще научи за Вас и Вашата експертност.

Онлайн обучение в световен мащаб! Когато цифрите ни говорят!

25 000

Търпеливи учители
Вие можете да бъдете един от тях!

15 000 000

Жадни за знания ученици
Хиляди могат да бъдат Ваши

230

Държави в света
Избора е Ваш

6 000 лв.

Средна печалба на учител
Колкото повече, толкова по-добре

Как работи това?

Мечта

Трансформирайте Вашите експертни знания в обучения! Изградете си разпознаваемо име! Можете да обучавате на всичко, което желаете!

Създай

Създавайте курсове с помощта на инструментите с които разполагаме! Платени, безплатни, избора е Ваш!

Обучавай

Обучавайте хиляди ученици по света. Покажете курсовете си във всяка точка на света, на всяко устройство, по всяко време.

Печели

Печелете изграждайки своя марка, доказвайки знанията си, променяйки живота на учениците Ви.
Стани учител

Как да стана учител?

Учител, инструктор, лектор се става след регистрация. Първо се регистрирайте, като потребител на сайта, второ попълнете формата в ляво. Ние ще се свържем с Вас, възможно най-бързо, за да си уговорим виртуална среща, на удобно място, като Скайп, Фейсбук. След одобрението ни, може да започнете веднага да качвате Вашите уроци.

Please login to send your request!
Веднъж подготвили свой курс, Вие с години ще печелите от него. Звучи прекрасно, нали така! Винаги можете да променяте или добавяте уроците си в курса. Ако Ви е трудно с програмата, ние ще Ви помогнем. От Вас се иска само малко смелост и кураж, от Нас е всичко останало. Темите на обучение, могат да бъдат в много широк диапазон, защото личностно развитие е всичко. Курсове от рода на как се гледа бебе, до ...където Ви води сърцето, преминавайки през детството, юношеството, кариерното развитие, комуникации, Интернет, езикова подготовка и т.н. Желаем Ви успех и много сбъднати мечти
Нашата система за обучение е на световно ниво. Чрез нея, Вие ще можете да подготвите уроци, тестове, въпроси и всичко, което Ви е необходимо, за да научите, своите ученици, да предадете знанията си. След регистрация получавате пълен достъп до системата. Как точно се работи с нея, ще Ви научим Ние. Представете си, колко по-лесно ще бъде, ако до Вас застане екип. Екип на който може да разчитате. Екип от който можете да получите помощ и подкрепа. Да бъдеш учител с нас е удоволствие, затова не се колебайте станете учител СЕГА!
Да сте навършили 18 години. Да се чувствате експерт във Вашата област. Да бъдете позитивни и лоялни към Центъра. Да се доверите на екипа, както той ще се довери на Вас. Споделен успех е равно на огромен успех! Условия Центъра се грижи за промотиране на курсовете Ви, за обслужване на клиенти, за плащанията, за хостинг и всичко, което е необходимо за успешното съвместно сътрудничество. Всичко това, напълно безплатно за Вас. Като учител Вие ще генерирате допълнителни или основни доходи! Лесно е, ние ще бъдем плътно зад Вас! Правила, права и задължения може да видите в договора за поръчка, който е неизменна част от приемането Ви за учител! Договора може да видите тук

Абонирайте се за нашия информационен бюлетин.

Напиши коментар

Регистрирайте се с: