ЧЗВ

Често задавани въпроси. Отговори на всичките Ви зададени въпроси

ЧЗВ за покупки и възстановявания

Проверете данните, които попълвате, понякога един интервал е от значение. Проверете за наличността във Вашата сметка. Сменете метода на плащане.
Възстановяване на плащане е подробно описано в Общите ни условия, а именно: 6.4. ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право на пълно възстановяване на платените от него суми за Услугата при отказа от договора съгласно чл. 7.17. Възстановяването се извършва по един от следните начини по избор на ПОТРЕБИТЕЛЯ: възстановяване на парична сума не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която ДОСТАВЧИКЪТ е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора; предоставяне на кредитен ваучер за друго обучение, продукт или услуга, предлагано от ДОСТАВЧИКА. 6.5. ДОСТАВЧИКЪТ е длъжен да възстанови получените суми, като използва същото платежно средство, използвано от ПОТРЕБИТЕЛЯ при първоначалната транзакция, освен ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ е изразил изричното си съгласие за използване на друго платежно средство и при условие че това не е свързано с разходи за ПОТРЕБИТЕЛЯ.
Когато в услугата за която плащате има опция за отстъпка с купон, въвеждате данните на купона на страницата за плащане. Системата автоматично изважда сумата от купона или намаля цената със съответният %.
Посочете във формата по долу, кой начин на плащане е удобен за Вас и ще го коментираме.

ЧЗВ за комуникации

Можете да ни пишете на Имейла, да се включите в Скайп или да попълните формата за контакт с нас. Използвайте и социалните мрежи за тази цел. В сайта има телефон, Имейл, скайп, фейсбук, туитър, гугъл.
Да, може. Консултациите са Онлайн по подходящ за целта на консултацията начин.
Информация за началните дати на тренингите може да намерите в страницата на съответния тренинг или в раздел СЪБИТИЯ на менюто на сайта, както и на началната ни страница.

ЧЗВ за програма за лоялност

За всяка дейност, която извършвате в сайта ни, Ви се начисляват точки, в различен размер. Бъдете активни и трупайте точки.
Колко точки имате, най-бързо ще видите, като кликнете върху снимката на профила си.
За сега с тях може да заплатите наша услуга.

ЧЗВ за Учител/Инструктор

Регистрирате се в сайта. Попълвате формата на страницата Стани учител. След одобрение и подписване на договор, може да публикувате Ваши обучения.
За публикуване на курсове, уроци, тестове и т.н. не дължите нищо. Всичко е написано в договора за поръчка.
Не, системата за обучение, сама ще Ви води.
Да, можете да публикувате както платени курсове, така и безплатни такива. .

ЧЗВ за включване в курсове

Името на профила не може да се променя. Може да си промените псевдонима.
В долната част на всяко писмо, получено от нас има опция за отписване. Натиснете линка и потвърдете желанието си за отписване.
Като влезете в профила си, задайте смяна на парола и потвърдете с желаната парола.
Липсват мобилните разплащания
Ако сте закупили услуга, чрез iOS или Android, е възможно тези услуги да не се регистрират в профила Ви. Моля напишете ни съобщение на [email protected] с данните на плащането, за да включим услугите в профила Ви.
Множество Имейл профили
Ако използвате множество профили или използвате Фейсбук или Гугъл профил за вход в сайта, се опитайте да се логнете с Имейла с който сте регистриран.

Още за курсове

1. Интерактивни Онлайн курсове. 2. Онлайн Вебинари. 3. Присъствени семинари?
До колкото зависи от Нас - Абсолютно! Единственото, което зависи за това е времето и вашето желание за Успех и Промяна!
Разбира се, има различни начини за стартиране на бизнес, без да се налагат големи капиталовложения. Например може да станете учител/инструктор при нас и това няма да Ви струва нищо, като първоначална инвестиция.
Зависи от натоварването на екипа. Не повече от 2 дни за сега. Добра идея е предварително да си уговорите консултация, след което да направите плащането за нея.

ЧЗВ за клуб е-Бизнес

Днес, едно от най-големите предизвикателства за хората е да намалят разхищението на време в търсене на ценна информация, която реално да приложат – в живота и в бизнеса. Вероятно и ти често се губиш в океана от статии, курсове и онлайн обучения, търсейки практически знания, които да използваш за подобряването на дигиталния си маркетинг или в усъвършенстването на личността си.

Моята кауза е да ти спестя това време! Разбира се, може да намериш всичко в Интернет, но в този дигитален свят, за да успееш не е важно дали ще намериш това, което търсиш, а да го намериш първи и да го приложиш първи! И вместо ти да търсиш, аз ще направя това вместо теб – ще ти намеря, подбера и подредя есенцията от най-важното, което ще ти свърши работа.

С тази цел създадох клуб е-Бизнес, където ще ти предоставям само и единствено информация с практическа стойност, която да приложиш веднага, без повече да се задоволяваш единствено с гръмките заглавия.

Всеки член на клуба ще разполага с още по-полезно достъпно, практически насочено, лесно за четене, ефективно и приложимо съдържание. А най-хубавото е, че клуб е-Бизнес няма да предоставя единични курсове и обучения, а нови и нови материали, които постоянно ще се обновяват и разширяват. Или казано накратко: Клуб е-бизнес е за полезно знание, който предоставя на своята общност премиум съдържание, срещу месечен абонамент!
Старт- развива Вашите личностни умения. Без личностно развитие, няма как да бъдете успешни. Осъзнавайки възможностите си, желанията си, начините да ги променяш, подобряваш и развиваш, автоматично Ви превръщат в един, знаещ, можещ и успял човек.

Бизнес - преминали сте през етапа на личностно развитие. На ясно сте с развитието на бизнеса в Интернет, но искате той да се развива възможно най-успешно. Да сте в крак с времето, да прилагате постоянно менящите се стратегии, да напасвате бизнеса си с технологиите.

Вип - освен, че получавате достъп до всички ресурси на клуба и получавате статут на Супер ВИП, ще имате възможност за включване в готова бизнес система и стартиране на Ваш Онлайн Бизнес веднага. Предложението е от нас, избора е от Вас и то само за левче на ден, както се казва!
 • Искаш да научиш, как точно да използваш новостите в Онлайн маркетинга – стъпка по стъпка.
 • Искаш богата, реално приложима информация, която да приложиш в своя маркетинг и бизнес.
 • Искаш да знаеш, как точно да използваш цялата мощ и оръжия на Facebook рекламата.
 • Искаш да знаеш, какво точно да правиш, за да получаваш по-добри резултати от своя маркетинг.
 • Искаш да създаваш хипнотизиращи текстови послания и изображения, които продават.
 • Искаш да получаваш практическа информация бързо и удобно, без да губиш от ценното си време.
 • Искаш да черпиш информация от най-добрите източници в света + нашият опит.
 • Искаш да научиш, как с по-малко усилия да постигаш по-добри резултати, в работата и живота си.
 • Искаш да се научиш, как да организираш по-добре времето си, без да го пилееш за маловажни неща.
 • Искаш да пребориш отлагането и да си по-решителен, продуктивен, завършвайки започнатото.
 • Искаш да научиш, как да си постоянен, дисциплиниран, организиран и супер здраво мотивиран.
 • Искаш да спреш да бъдеш разсеян, да не губиш фокус и да имаш енергия през целия ден.
 • Искаш да бъдеш част от общността на клуб е-бизнес.
 • Имаш много свободно време да търсиш сред тоновете дигитална информация нещо, което да работи.
 • Искаш абсолютно всичко да ти е безплатно, дори и да се отнася за собствения ти живот и бизнес.
 • Смяташ, че всеки сайт ти е длъжен да ти играе по свирката, само защото си благоволил да го четеш.
 • Знаеш всичко за дигиталния маркетинг и абсолютно нищо не може да те изненада.
 • Не се интересуваш от новостите и добрите практики в маркетинга и бизнеса.
 • Смяташ, че си достатъчно успял, за да четеш за психология, навици, продуктивност.
 • Обичаш да критикуваш и омаловажаваш труда на останалите, без да си създал нещо особено.
 • Смяташ, че ти си нещо много повече от останалите членове на ВИП клуба.
Членството във ВИП общността на клуб е-Бизнес е на абонаментен принцип. Това означава, че за да имаш постоянен достъп до специалното му съдържание трябва да имаш платен активен месечен абонамент. Абонаментът се плаща в Евро, чрез PayPal - международна система за разплащане. Ако имате акаунт, плащането се извършва през него, ако нямате- може да платите с дебитна/кредитна карта. Ако този начин не Ви удовлетворява, пишете ни, ще коментираме възможностите.
Веднага щом платиш месечния си абонамент ще ти се отключи достъп до съответния ВИП клуб, за който си се абонирал – за един месец. След това, ако не подновиш абонамента си, достъпът ще бъде прекратен.
Може да го активираш отново като подновиш абонамента си, точно както си го активирал първия път. Избираш желания ВИП клуб, кликваш на бутона "ЗАПИШИ МЕ", влизаш в страницата за плащане (използвай профила си, който си създал), избираш начин на плащане. Отново имаш достъп до специалното ни съдържание.

Ако не намирате отговор в ЧЗВ?