Център за личностно развитие Валентина Великова - Какво е емоционалното ви състояние в момента?


ТЕСТ: Какво е емоционалното ви състояние в момента?

За да определите какво е емоционалното ви състояние в момента изберете два цвята от тези по долу на картинката и посочете кой ви допада най-много и кой най-малко. Теста е полезен във всеки един момент, в който се чувствате некомфортно, или е необходимо да вземете важно решение, под стрес сте, емоционално нестабилен сте.
Важно е да не избирате любимия си цвят по принцип, а този който в момента ви е грабнал.

 
Цветен тест

СИН ЦВЯТ

Харесва ми: Вие се стремите към съгласие,доверие, разбирателство и съчувствие. Сега се намирате в състояние на емоционален комфорт, спокойни, замечтани и предразположени за среща с приятели.

Не ми харесва: Вие сте притеснени. Възможно е наскоро да сте преживели срив в отношенията с близки хора. Чувствате се самотни и разстроени.
 
ЗЕЛЕН ЦВЯТ

Харесва ми: Вие сте уверени в себе си. Сега е пикът на вашите сили и самочувствие. Вие сте способни на много и се стремите да достигнете върхова позиция особено в общуването с другите и да наложите собственото си мнение

Не ми харесва: Вие сте фрустрирани от недостиг на внимание от страна на партньора. Чувствате се унижени, обидени и несигурни. Чувствате, че нямате сили да се съпротивлявате повече.

ЧЕРВЕН ЦВЯТ

Харесва ми: В момента сте емоционално превъзбудени, настроението ви е приповдигнато. Стремите се към постигане на успех. Амбицията ви граничи с маниакалност. Вашата упоритост прераства в агресия.

Не ми харесва: Постоянно сте раздразнени и превъзбудени. Намирате се в състояние на  голям стрес.  На моменти се чувствате напълно изтощени и безсилни.
 
ЖЪЛТ ЦВЯТ

Харесва ми: Оптимизмът струи от вас. Чувствате се напълно свободни и изпълнени с  надежда за успехи и щастие. Готови сте за промени, пълно освобождаване от задължения и безсмислени отношения.

Не ми харесва: Вие сте разочаровани до степен на отчаяние. Вие сте недоверчиви и подозрителни. В момента емоционалното ви състояние е нестабилно – ту сте  в приповдигнато настроение, ту в депресия.
 
ВИОЛЕТОВ ЦВЯТ

Харесва ми: Вие флиртувате на ляво и на дясно и постоянно се впускате в някоя любовна авантюра. Искате да се харесате и да получавате комплименти. Чувствате се превъзбудени.

Не ми харесва: Стремите се да сте незабележими, да се скриете от чуждото внимание. Скромност и въздържаност това ви характеризира в този момент.
 
КАФЯВ ЦВЯТ

Харесва ми: Вие сте уморени и имате нужда от почивка и емоционална стабилност. Чувствате се психически изтощени и имате нужда комфорт и сигурност във връзката с партньора. Негласно се страхувате от нещо и не се чувствате в безопасност. Нуждаете се от нежност и любов.

Не ми харесва: Вие сте като опъната струна. Отричате собствените си физически и емоционални нужди. Бягате от своите слабости, което ви кара да се ограничавате във всичко.
 
ЧЕРЕН ЦВЯТ

Харесва ми: Съзнанието ви е изпълнено с негативизъм, отричане на всякакви удоволствия и агресия. Вие сте враждебно настроени и можете да избухнете в ярост всеки момент. Това състояние може да доведе до саморазрушение или прекратяване на някакви отношения.

Не ми харесва: Вътрешно сте спокойни и уверени. Всъщност просто сте скрили агресията дълбоко в съзнанието си и сте преминали към отрицание и самосъжаление.
 
СИВ ЦВЯТ

Харесва ми: Вие търсите рамо, на което да се опрете. Искате да се скриете от всички проблеми натрупали се в живота ви и да откриете душевен  мир. Прикривате проблемите зад маската на безразличието.

Не ми харесва: Вие сте в стихията си, както никога до сега. Вашето мото в момента е „тук и сега“. Весели, комуникативни и находчиви нищо не може да ви спре. Имате цел и се чувствате сигурни в себе си и бъдещето.
 
 

Желаем Ви щастие и успех!
Екип на Център за личностно развитие Валентина Великова

бюлетин

Абонирайте се.
Бъдете информирани!
Грабнете своя бонус веднага!

Адрес

41, ул. Македония
Варна 9002+359 877 133 993 office@velikova.eu
Намерете ни

Google+