Център за личностно развитие Валентина Великова - За ЦЛР


ДОБРЕ ДОШЛИ В ЦЕНТЪР ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ ВАЛЕНТИНА ВЕЛИКОВА

Нашето Лого

Център за личностно развитие Валентина Великова предлага различни по вид обучения, консултации, книги и рационални решения за Вашето личностно и бизнес развитие.

 

Защо основахме Центъра за личностно развитие Валентина Великова?

 
Според всички наши и международни изследвания българите сме "нещастни". Това може да се промени, ако не в национален мащаб, поне в персонален. Ние можем, ЗАЕДНО да бъдем ЩАСТЛИВИ, УСПЕШНИ, сбъдващи МЕЧТИТЕ си хора!
Родени сме да бъдем щастливи, но за да открием себе си, в живота ни е необходимо да знаем, КАК ДА ГО ПОСТИГНЕМ!
Центъра за личностно развитие дава решения, които работят. Хиляди преминаха през нашите обучения и промениха живота си. Центъра провежда курсове, обучения, семинари, консултации и др., насочени към постигане на РАЗВИТИЕ, УСПЕХ, ЩАСТИЕ, МЕЧТИ!
Ежедневно в Центъра идват хора, готови да започнат ЖИВОТА си от днес. Смело под крилото на нашия професионален екип, всеки може да промени всичко, включително и Вие.

 

За Центъра за личностно развитие Валентина Великова.

 
Центъра започна своята дейност през 2011 година, под вещото ръководство на Валентина Великова. Образователен център, където работят професионалисти по психотерапия, приложна психология, езотерика, мениджмънт и управление.
Нашата основна цел е да дадем на хората знания, как да бъдат щастливи, как да бъдат богати, как да бъдат успешни, как да следват мечтите си.
Защото: Заедно можем повече! Заедно можем всичко!

Ние сме тук, за да започнете ЖИВОТА СИ от днес!
 
НИЕ СМЕ РАЗЛИЧНИ и се гордеем с това! Поставени рамки не са за нас, ние не следваме чуждия най-добър опит. Желанието ни е да създаваме ние правилата и нашата работа да бъде давана за пример. Затова основната задача на всеки от екипа ни е да мисли нестандартно и да бъде креативен! Креативни и свободни сме, но сме и безкомпромисни в някои неща! Ще отговорим на Вашия имейл в рамките на работния ден! Ще приемем Вашата критиката изключително сериозно! Ще се борим днес да сме по-добри от вчера! Ще направим всичко това БЕЗ компромис! Убедени сме, че строгата дисциплина и контролът не са мотиватор. Убедени сме, че само свободата прави хората продуктивни и ги кара понеделник сутрин да отиват на работа с удоволствие. Това е основата, върху която вече четири години градим отношенията си с Вас!
ВЯРВАМЕ, че всичко, което ни е необходимо да знаем, ни се разкрива! Всичко от което имаме нужда, идва при нас! Всичко в нашия живот е наред! ПОВЯРВАЙТЕ И ВИЕ!

 

НАШИЯ ЕКИП


Валентина Великова
Валентина Великова
Румяна Бинева
Румяна Бинева
Иван Диков
Иван Диков
Деляна Жекова
Деляна Жекова
Тихомира Великова
Тихомира Великова
 

Валентина ВеликоваВалентина Великова

бизнес консултант, психолог, НЛП мастър, лицензиран брокер-фондови пазари, експерт по психология и метафизика на парите и управление на паричните енергии


Образование: бакалавър стопанско управление и бизнес комуникации, магистър по икономика, магистър по международни икономически отношения и външно икономическа дейност, магистър по публична администрация и европейска интеграция, магистър по психология на управлението, приложна психология.

Повече от 10 години помагам на малкия, средния бизнес и на хората да променят ЖИВОТА СИ.

Всичките консултации, курсове, обучения, уебинари, семинари и книги, които предлагам са насочени директно към постигане на УСПЕХ, БОГАТСТВО, ЩАСТИЕ.

През обученията ми са преминали хиляди хора. Знанията и уменията, които научиха от мен им донесоха 100% положителна промяна. Промениха мирогледа и живота си.

Стотици фирми потърсиха помощта ми в тези кризисни времена и я получиха. Всички те продължиха напред и уверено развиват бизнеса си и до днес.

През всички тези години усилено се занимавам с психологията на парите и управлението на паричните енергии. Създадох редица методики, които обезпечават ръст на доходите над 1000 пъти. Затова с  радост Ви казвам, че аз съм Вашия трейнър по пътя към успеха!

 

Хайде заедно да променим ЖИВОТА ВИ!


Валентина Великова

ГСМ +359 877 133 993

Email valivel@velikova.eu

 

Румяна БиневаРумяна Бинева

психолог, консултант по кариерно развитие
 

 

Кaзвaм ce Румяна Бинева. Пo oбpaзoвaниe cъм бaĸaлaвъp по Психология и магистър по Кариерно съветване и развитие.

Hacoчила cъм ce ĸъм кариерно консултиране, то е моето призвание. Разбрах го, трупайки опит „от другата страна”, практикувайки в отдел Човешки ресурси. Има нещо уникално в преживяването на „откриването” на призванието и мисията в живота си.  В това да преведеш човек от „Не зная какво искам да правя” до изричането на „Наистина – точно това е, сякаш цял живот това съм търсил. Ще го направя”. Няма нищо по-истинско от това да видиш как човек реализира потенциала си себеосъществявайки се.

И  тъй като обичам разнообразието и винаги търся начини да предизвикам себе си - имам разностранни интереси. Едно от моите хобита е маркетинга, харесва ми да наблюдавам движението на определени марки, стоки и най-вече да надничам в главите на потребителите, за да предусетя тяхното поведение. Това стимулира креативността ми и почти винаги имам куп идеи за реализирането на даден продукт на пазара.

Друга моя страст са здравословното хранене и фитнеса. Стремя се да поддържам тялото и духа си в оптимална форма. Работила съм повече от година с хора, желаещи да променят своя външен облик, но изпитват трудности, поради емоционалната си връзка с храната. Удовлетворяващо е, когато някой прегърне промяната и заобича „новото” си аз. И аз съм като вас - мечтая, търся и продължавам така напред.

Тук съм, за да бъда с вас, когато взимате най-трудните решения и искате да видите всички алтернативи.

Щом четете това, Вие определено пътувате към себе си!

 

Задайте въпроса си сега!
 

Румяна Бинева
 

Иван ДиковИван Диков

сертифициран трейнър по неформално образование

 

По образование е бакалавър икономист и магистър по трудова и организационна психология.

Бизнес консултант и психолог със 6 годишен опит в практиката.
Обучил е над 4500 души, както в България, така и в чужбина.

Професионалната му мечта е еволюция в българската образователна система.

Прави крачки в тази насока с множеството му некомерсиални обучения насочени към младежкия сектор и безплатното развлекателно-образователно предаване EnterTraining.

Сферите му на експертиза са Презентационно майсторство, Продажбени умения, Ефективна комуникация, Лидерството на 21 век и LinkedIn.

Иван Диков

ГСМ
+359 885 700 923

Имейлivan.dikoff@gmail.com

linkedin Иван

Диляна ЖековаДеляна  Жекова

 Икономист, сертифициран  специалист  комуникация с  клиенти и кръстосани продажби.

Образование: бакалавър икономист, магистър по прогнозиране и планиране на икономическите системи,  магистър по финанси и  банково дело.

Експерт по бизнес кредитиране  и кредитиране на физически лица и всичко свързано с тези дейности продукти и услуги с над  двадесетгодишен  опит в практиката. 

Тази си опитност  да помагам на хората с бизнес да изберат  най-доброто  за тях банково финансиране  придобих   „от другата страна”, практикувайки  в отделите  Бизнес кредитиране  на три големи банки в страната.

Тук съм за да Ви консултирам при вземането на решения,  коя да е Вашата банка и кой е най-подходящия кредит за Вас  или Вашия бизнес. 

С радост  ще  Ви помогна да направите  правилния избор!

Диляна Жекова


ГСМ
+359 885 162 204

ИмейлDeliana.Ivanova@velikova.eu

 

Тихомира ВеликоваТихомира Великова

консултант дизайнер


Бакалавър Мениджмънт на туризма.

Специалист по уеб дизайн и всички свързани с тази дейност софтуерни продукти.

Аз съм млад, но креативен уеб дизайнер с мания към всичко графично, визуални и специални ефекти. Тази ми мания от чисто хоби, започна да се превръща в професия.

Винаги се стремя да науча нови и нови неща. Това само помага на работата и развитието ми.

В момента съм се отдала на изучаване на Adobe AfterEffects, Zbrush и Cinema 4D. Страхотни програми, които са и доста добре интегрирани една с друга.

Личната ми кауза е да помагам на младите хора да намерят пътя си в България и да следват мечтите си докрай.

 

Заедно да направим България прекрасно място за живеене! Можем, нали?


Тихомира Великова

ГСМ

Имейлtihomira.velikova@velikova.eu

 


 

Отзиви от нашите потребители
 


Наши клиенти
 

Агрополихим АД Ди Ейч Ел ЕООД Солвей Соди АД


Учете се от най-добрите!

Обучение Курсове Семинари
консултации бизнес консултации Персонални консултации
Център за личностно развитие Онлайн консултации Съвети за успех и щастие
Богатство и успех Кариера и късмет  

 

бюлетин

Абонирайте се.
Бъдете информирани!
Грабнете своя бонус веднага!

Адрес

41, ул. Македония
Варна 9002+359 877 133 993 office@velikova.eu
Намерете ни

Google+