Център за личностно развитие Валентина Великова - Богат за 7 дни Част 1


 
Как да привлечем пари към себе си
 

Обучаващ курс "Богат за 7 дни"

 

Част 1. Тема на урока "Да си спомним"


Добър ден Приятели!

От днес Вие имате шанс на 100% да станете богати! Казвам Ви това откровено и уверено, защото това което ще научите в този курс ще Ви направи такъв.

Много мои ученици, вече провериха резултатността на тези методи. Някои от тях имаха резултати още през първата седмица, при останалите подобни резултати се постигнаха след 30-40 дни.


При последващата работа с тези методи се случват най-невероятни събития в живота на всички преминали курса. Станах свидетел на наистина невероятни събития и прекрасни истории, които изненадаха дори и самите участници. Опирайки се на дългогодишния ми опит мога да кажа със сигурност, че предложените методи работят на 100%.

Създайте Вашата прекрасна история, тя е във Вашите възможности. Всичко което трябва да направите е да следвате инструкциите, давани в курса и цялостно да изпълнявате предложените упражнения.

Курса "Богат за 7 дни" продължава 14 дни и се състои от 7 упражнения , които ще Ви се изпращат в определена фиксирана последователност. Молбата ми е, да изпълнявате предлаганите упражнения, спазвайки точно последователността им.


Вашата задача: Ден след ден да отработвате упражненията и активно да ги прилагате в живота си.

За ваше удобство, курса се състои от две части: писма и работни материали.
Работните материали са "pdf" файлове, които трябва да изтеглите от предложения линк в писмата, които получавате. Преди началото на работата с тях е необходимо да ги разпечатате и да изпълнявате упражненията на хартия. Това е много важно и ако нямате възможност за разпечатка, Ви препоръчвам да си закупите тетрадка с размер А4 и да работите в нея. Всичко трябва да се записва на хартия.


След приключване на дадено упражнение трябва да ми изпратите  резултата. Това също е важно, защото освен, че така ще имаме обратна връзка, ще се постигне и освобождаване на всичките Ви задръжки. Не го правете с email, а по предложените начини по долу.

Резултатите може да ми изпращате по два начина:

На страницата на курса във вид на коментар на следния линк:
Във Facebook  карето на курса под урок 1:
Във форума на страницата на курса на следния линк:


Изберете си удобен за Вас начин и маркирайте там резултатите си.


Допълнителни полезни материали: Защо богатите хора са богати!
 
 


Всичко най-добро и Успех!
Радвам се, че сме заедно! Благодаря Ви!

С любов и уважение!
Валентина Великова

 


бюлетин

Абонирайте се.
Бъдете информирани!
Грабнете своя бонус веднага!

Адрес

41, ул. Македония
Варна 9002+359 877 133 993 office@velikova.eu
Намерете ни

Google+