Център за личностно развитие Валентина Великова - Бельото говори за теб


ТЕСТ: Каква си според бельото, което носиш?

Бельото говори за теб

Бельото разкрива много неща от твоята същност. От този тест мъжете ще разберат, каква жена имат до себе си. Жените ще разберат, какво разкрива любимото им бельо. Нищо в света на е случайно, нали?
Приятно забавление!

 

Памучни бикини

Обикновени памучни бикини

Жените, които предпочитат този вид бельо, са спокойни и уравновесени натури, които живеят в мир със себе си. Те не страдат излишно от суета и непременно желание да се харесат на срещуположния пол. По всяка вероятност са семейни и предпочитат практичното и удобното пред модерното и ефектното. Това не означава обаче, че нямат някой специален комплект в гардероба си.

 

Боксерки
Боксерки

Жените, които носят боксерки са спортен тип, запазили детското в себе си. Те не обичат да подчертават секси извивките си и са верни приятели. На тях може да се разчита. Обикновено имат много приятели, но рядко са душата на компанията.

Пражки


Прашки

Този вид бельо е предпочитан от модерните и атрактивни жени, които нямат проблем да демонстрират своята сексуалност. Те обичат да показват перфектната си физика и да получават комплименти. В секса са готови да експериментират и рядко имат задръжки. Ако прашките се подават над панталона обаче, това вече може да говори за лош вкус. Бели гащички
Черният цвят е предпочитан за бельо от самоуверените и активни жени, които обикновено привличат мъжете като магнит. Те обичат да изглеждат мистериозно и залагат на своята сексуалност, за да впечатлят противоположния пол.

Белият цвят е любим на нежните и скромни дами. Макар да изглежда по-обикновено и скромно, този цвят е предпочитан от много жени. Бонбонените цветове пък говорят за желание за флирт. Жените, които предпочитат розови прашки и бикини, търсят романтика и страст.

Най-опасен си остава червеният цвят. Жените с червено бельо обичат секса и не се страхуват да го показват.Благодарим Ви, че сте с нас!
Желаем Ви щастие и УСПЕХ!
 


бюлетин

Абонирайте се.
Бъдете информирани!
Грабнете своя бонус веднага!

Адрес

41, ул. Македония
Варна 9002+359 877 133 993 office@velikova.eu
Намерете ни

Google+