Моето Призвание Част1 - 20 Юни 2015 - Блог - Център за личностно развитие Валентина Великова
Главна» Консултации » 2015 » Юни » 20 » Моето Призвание Част1


10:59
Моето Призвание Част1

Има нещо, което правите особено добре...просто продължете и доразвийте умението си!

Развитие,Успех,ЛичностКакво да правите...
Който и да сте, където и по пътя си да се намирате...вие сте на точното място. Защо ли? Зная го и вие го знаете не по-зле...
Просто понякога се чувстваме изгубени, нечути, неуверени и безобразно объркани...
  
Щом сте тук, за това има определена причина...ще я открием
Още ли си търсите оправдания...а можете просто да станете и сбъднете мечтите си...така ще направите щастливи толкова хора.
Можете просто да изберете да бъдете себе си – без оправдания, без извинения и без колебания.
 
Не дължите на никого нищо...само бъдете себе си и помислете за хората, които биха били докоснати от мечтата ви, за тези, които бихте вдъхновили...и които биха ви последвали. Може би отдавна го мислите...няма кой да ви спре. Вие сте тук, където сте – просто започнете. Срещнете се с „утрешния” ви аз. Поздравете го!
 

Има нещо, което правите особено добре...просто продължете и доразвийте умението си!

 Защо много от нас НЕ ЗНАЯТ какво искат да правят. Защо не са „открили” своето ПРИЗВАНИЕ

Защо е така?
Има две основни причини – ще ги нарека условно „облаците” и „мъглата”. Защо ли? Просто, ако ги отстраним всичко пред нас се изяснява...
 
И така, „облаците” са всички онези изрази като: „не трябва”, „не е за теб”, „не можеш”, „как ли пък не”, „остави това, не ставай смешен/на – това е глупаво”, „няма да се справиш”, „нищо не разбираш от...” и много други. Ако е необходимо да обобщя - това са всички рамки, ограничения и критични коментари, които са ви били повтаряни още в семейната среда и са срутили мечтите ви. По-късно „облаците” са се сгъстили – тръгнали сте на училище, където сте се сблъскали с нови „не - правила”. Всички сме чували изрази като „не разсъждавай”, „голи предположения”, „трябва да го направиш така” или „това е единствения начин” като част от възпитателно-образователния процес. И така събирателно от всички ограничения и критики се получава, както аз го наричам „заоблачаването” на представата за Вас самите, за това което СТЕ, МОЖЕТЕ и ИСКАТЕ ДА ПРАВИТЕ.
 
Втората причина е „мъглата” – това са всички съвременни прищевки, които са обвили душата и разума ви. „Мъглата” са целите, към които се стремят всички – високи доходи, успешна кариера (без да знаят точно каква) и материални недвижими и движими придобивки. Но, това са целите на всички!!! Как е възможно...И ако беше така, то тогава никой нямаше да рисува, да оформя храстите в градините или да поставя осветлението. Просто така сме мащабирани и спуснати в „мъглата”. Всички успешно рекламирани продукти се превръщат в наши стремежи и желания, приканват ни отново и отново, докато загубим реална представа за СЕБЕ СИ и СОБСТВЕНИТЕ СИ ЖЕЛАНИЯ. „Мъглата” се презентира така: „Наистина няма значение кои сте и какво искате да правите, просто вземете/купете това, което ви предлагаме/рекламираме. Не е необходимо дори да се замисляте. Можете да бъдете такива... и можете да притежавате всичко това”. Лесно, нали? Само ако имахте време да седнете и помислите за миг...наистина ли всички тези „препоръчани” ви придобивки ще ви направят щастливи...или просто ви притискат да работите нещо, което не харесвате; да сте там, където стреса ви идва в повече; да потискате истинските си желания...само и само да получите рекламираното. Може би просто ще запълнят времето на дните ви, пренавивайки ви с какви ли не празни стремежи. А всичко, може да бъде по друг начин...само ако знаехте!
 
ВИЕ СТЕ ТУК ПОРАДИ ОПРЕДЕЛЕНА ПРИЧИНА и МОЖЕТЕ да правите нещо определено, по-добре от всеки друг! Потърсете ПРИЗВАНИЕТО си! Ако го намерите и последвате, можете да изпитате удовлетворение от себереализацията си – най-висшия човешки стремеж. Можете да бъдете ПРОСТО ВИЕ и да правите, това което ви изпълва с ЩАСТИЕ. Така всеки един миг ще е точно вашия миг и всеки стремеж ще бъде низ от усмихнати моменти...намерете ПРИЗВАНИЕТО СИ.

 


Желая Ви ЩАСТИЕ!
Радвам се, че сме заедно!
Благодаря Ви!

С любов и уважение!
Румяна Бинева

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

Абонирайте се. Бъдете информирани!
Грабнете своя бонус веднага!Румяна Бинева
Свържете се с мен:
имейл
rumi.bineva@velikova.eu

rumi_99


 
Категория: Призвание | Преглеждания: 626 | Добавено от: RumiBineva | Тагове: развитие, успех, личност, призвание | Рейтинг: 0.0/0
Общо коментари: 0
avatar
бюлетин

Абонирайте се.
Бъдете информирани!
Грабнете своя бонус веднага!

Адрес

41, ул. Македония
Варна 9002+359 877 133 993 office@velikova.eu
Намерете ни